September 10, 2020

Grachtenbrunch 4 oktober 2020

Op zondagmorgen 4 oktober wordt op het Luttik Oudorp (het gedeelte tussen Sint Annabrug en Kuipersbrug) een openlucht grachtenbrunch gehouden (11u30 – 13u30). Bewoners en gebruikers van de binnenstad huren daartoe een tafel langs de gracht die dan autoluw zal zijn. Een tafel heeft maximaal vier zitplaatsen, in principe bedoeld voor brunchdeelnemers uit hetzelfde huishouden. De maaltijd wordt door de deelnemers zelf verzorgd, zgn. Bring Your Own. Tijdens de brunch worden deelnemers getrakteerd op toneel- en muziekuitvoeringen vanaf het water en vanuit diverse locaties aan de gracht. De organisatie daarvan is in de professionele handen van onze partners van Karavaan en IHMS (International Holland Music Sessions).

Het ticketsysteem van Karavaan regelt de boekingen.