October 09, 2017

Feestelijke opening van onze nieuwe website

‘Hart van Alkmaar’ heeft een nieuwe website! Ontwerpstudio Eyefun website in Amsterdam speelt met haar vormgeving in op nieuwe inzichten over hoe wij als bewonersvereniging met leden, donateurs, bewoners, bedrijven en andere contacten kunnen omgaan. Zo zal straks ook op een prominente manier op de website hulp worden geboden aan kiezers bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

De nieuwe website ging met een ferme klap op de spatiebalk de lucht in. Die werd op feestelijke wijze gegeven door de Alkmaarse burgemeester P.M. Bruinooge. Hij was met een grote delegatie beleidsmedewerkers en wijkagenten naar het bestuur van ‘Hart van Alkmaar’ gekomen om de discussies rondom de Achterdam te verduidelijken. De uitnodiging om de nieuwe website “live” te maken vond ook hij een leuke afsluiting van dat gesprek.